Corbera de Llobregat i el seu entorn

La Cinc Cims es desenvolupa en un entorn natural, a 20 quilòmetres de Barcelona. Corbera de Llobregat és una localitat envoltada de bosc típicament mediterrani i aquest és el terreny per on es fa la pràctica totalitat de la cursa, el qual està declarat com Espai d’Interès Natural de les Muntanyes de l’Ordal.

 

Gaudint de la cursa també es gaudeixen dels tresors de la Cinc Cims:

 

Nucli antic i Penyes del Pessebre Vivent: La cursa s’inicia pels carrers del nucli antic de Corbera de Llobregat i s’oloren les torrades de l’esmorzar dels pastors del Pessebre Vivent que saluden al passar.

 

Vistes panoràmiques: Un cop arribats a cadascun dels cims que es coronen en la cursa, les vistes són espectaculars, primer de la Serralada de Montserrat, Sant Llorenç de Munt i el Montseny, després del Penedès i finalment del Garraf amb el mar al fons. 

 

Antic Monestir de Sant Ponç: A uns 5 quilòmetres per a completar la cursa es passa per una de les joies del romànic que tenim a Catalunya. Un monestir que ens espera per donar força als corredors i corredores abans d’encarar l'últim cim de la cursa.

 

Camins i corriols: Pràcticament tota la cursa es fa per camins i corriols molt tècnics que fan que l’esforç dels corredors i corredores sigui molt exigent.

La Cinc Cims a les xarxes socials

Vols participar amb nosaltres?

Envia un correu a cursacinccims@gmail.com

 

O be fes servir el formulari de contacte.