NOVA EDICIÓ DE LA CURSA DE LA DONA 6/10/19

El 6 d'octubre de 2019 s'ha celebrat la setena Cursa de la Dona de Corbera de Llobregat. Una nova edició plena de alegria, amistat i somriures. 250 dones inscrites han omplert de groc els carrers i les muntanyes de Corbera de Llobregat.

 

El color, en aquesta edició, l'hem ficat amb la tirada de globus de colors i confeti en la sortida. L'arribada plena de cares de patiment i alegria després de aconseguir l'objectiu, finalitzar una cursa de 7 quilòmetres plena de trencacames pels camins i pels corriols de Corbera de Llobregat.

 

A nivell competitiu la guanyadora de la cursa ha tornar a ser la Veronica Zaragoza amb un temps de 39 minuts, acompanyada al podí per a la Clàudia Lozano i la Adriana Modrego. A banda, moltes gunayadores en cada categoria i també a les corredores en que es van inscriure en familia ajuntant 3 generacions diferents corrent per Corbera.

 

Volem agraïr l'ajuda dels nostres patrocinadors i col.laboradors i també al elevat nombre de voluntaris i voluntaries que han fet possible, altra cop, l'èxit de la cursa.

Classificació de la Cursa de la Dona 2019
Championchip_cursa dona 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.8 MB]

El 7 d’octubre de 2017 hem tornat a fer un matí especial a Corbera amb la celebració de la cursa de la dona. Una cursa que ha quedat consolidada en la tardor del nostre poble on s’apleguen unes 300 corredores cada any per gaudir de l’esport, la natura, la festa i la solidaritat. 

 

Enguany la guanyadora de la cursa ha estat la Laia Conesa, corredora de Vallirana i que ha guanyat les últimes edicions, la segona classificada ha sigut la Irene Torres, corredora de la Societat Atlètica de Corbera, i en tercera posició una gran promesa, la Claudia Lozano.

 

Ha estat, com sempre, una gran cursa plena de alegria, il·lusió, esforç, somriures, amistat i, aquest any com a novetat, una sortida plena de color i “fum”, simplement, diferent. Gràcies a tots i totes els que han fet possible novament aquesta cursa, als nostres col·laboradors i patrocinadors, i especial, als voluntaris que, una vegada més, han estat claus.

 

Propera estació, el 13 de gener de 2019, venim amb la Cinc Cims amb una gran novetat, una cursa de 10 quilòmetres que anomenem el Cim. 

CLASSIFICACIÓ CURSA DE LA DONA 2018
Championchip 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [186.1 KB]

La Cinc Cims a les xarxes socials

Vols participar amb nosaltres?

Envia un correu a cursacinccims@gmail.com

 

O be fes servir el formulari de contacte.