CINC CIMS + CIM = CINC CIMS EXPERIENCE^2

La Cinc Cims és més que la cursa de muntanya de Corbera de Llobregat. És una festa de l’esport de muntanya que reuneix cada segon cap de setmana de gener unes 5.000 persones al voltant d’un esdeveniment esportiu entre corredors i corredores, acompanyants, voluntaris i públic general.

 

Tot el poble de Corbera de Llobregat es volca en l’organització d’aquesta cursa fent sortint als carrers i a les muntanyes que envolten el poble. Totes les associacions i entitats locals participen convertint un esdeveniment esportiu en una festa plena d’ingredients culturals com els gegants, castellers, grups musicals i batukaires.

 

Els principals arguments de la Cinc Cims Experience són:

 

25 quilòmetres de cursa de muntanya coronant els cinc cims que envolten la vall de Corbera de Llobregat amb un desnivell positiu de 1.300 metres.

 

25 quilòmetres plens de públic entregat en animar, ajudar i acompanyar a tots els corredors i corredores. Una veritable experiència realment diferencial.

 

25 quilòmetres on no es para de pujar i baixar, corrent o caminant, saltant o grimpant.

 

I en el 2019 venim amb una novetat important, una nova cursa de muntanya més assequible i curta, el CIM. 10 quilòmetres pujant l'últim cim de la Cinc Cims, el Puigmontmany amb 340 metres de desnivell positiu.

 

Així fem més potent la Cinc Cims Experience obrint a més corredors i corredores el viure amb nosaltres un cap de setmana ple d'experiències úniques i irrepetibles.

CC19 - Una Cursa amb valor afegit

La cursa de muntanya dels cinc cims que envolten la vall de Corbera de Llobregat, aquest any s'ha dedicat a Noe Gaya, una artista especial.

 

A Corbera de Llobregat s’ha celebrat una nova edició de la cursa de muntanya de la Cinc Cims i del Cim. Curses de 27 quilòmetres i de 10 quilòmetres que es fan per les muntanyes que envolten el poble. En aquesta edició la cursa s’ha enfocat en possibilitar que a banda de la competició, sigui una cursa integradora i dedicada a la Noe Gaya, autora del Camí de la Papallona on descriu com ha tirat endavant la seva vida després de patir un accident de trànsit molt greu i quedar en una cadira de rodes, sense mobilitat i perdent la capacitat de parlar.

La Noe Gaya ha participat en aquesta edició de la cursa juntament amb el Pol Molinos, un nen de 9 anys sense mobilitat i amb una malaltia estranya. Ambos corredors han fet la cursa acompanyats per un equip de persones que els han portat fins a dalt del cim amb cadires especials.

A més, tots els corredors i corredores que han fet la cursa, més de 1.000 participants, han sortit amb una pedra pintada per la Noe Gaya i l’han deixat a dalt dels cims de la cursa. Cada cim simbolitza un dels cinc valors que més han ajudat a la Noe a tirar endavant. El primer cim, la Creu de l’Aragall, ha simbolitzat el valor d’estimar, la Roca Foradada el valor de emociona’t, el Forrellac el valor de la lluita, el Puig d’Agulles ha simbolitzat la necessitat de perseguir el teus somnis i l’últim cim, el Puigmontmany, el valor de estima’t a tu mateix.

Més de 1.000 pedres han quedat a dalt dels cims de Corbera de Llobregat per donar suport al nou llibre de contes per a nens i nenes  que la Noe Gaya editarà els propers mesos.

En la vessant esportiva, els guanyadors de les curses, amb uns temps espectaculars, han estat, en Roger Martinez i la Mireia Pons, en la Cinc Cims de 27 quilòmetres i el Pedro Lopez i la Claudia Lozano, en el Cim de 10 quilòmetres. En la categoria local, els primers arribats han estat el Guillem Aubach i la Irene Torres a la Cinc Cims i el Julio Cesar Gaona i la Claudia Lozano en el Cim.

La Cinc Cims a les xarxes socials

Vols participar amb nosaltres?

Envia un correu a cursacinccims@gmail.com

 

O be fes servir el formulari de contacte.