CC18 - Torna la èpica!! Torna el repte!!!

"Cinc Cims" és una cursa de muntanya que es desenvolupa principalment en el terme municipal de Corbera de Llobregat.

 

El recorregut enllaça els Cinc cims que envolten a la localitat, amb una distància total de 26 km i un desnivell positiu de 1.250 metres. Els cims que s'assoleixen són La Creu de l'Aragall (545m), Roca Foradada (582m), El Forrellac (628m), Puig d'Agulles (652m) i Puig Montmany (494m).

INSCRIPCIONS OBERTES AQUÍ

Que és la Cinc Cims?

La Cinc Cims és més que la cursa de muntanya de Corbera de Llobregat. És una festa de l’esport de muntanya que reuneix cada segon cap de setmana de gener unes 4.000 persones al voltant d’un esdeveniment esportiu entre corredors i corredores, acompanyants, voluntaris i públic general.

 

Tot el poble de Corbera de Llobregat es volca en l’organització d’aquesta cursa fent sortint als carrers i a les muntanyes que envolten el poble. Totes les associacions i entitats locals participen convertint un esdeveniment esportiu en una festa plena d’ingredients culturals com els gegants, castellers, grups musicals i batukaires.

 

L’èxit de la Cinc Cims, que ens ha permès consolidar un volum de 1000 corredors i corredores, extraordinari en una cursa de muntanya, són el conjunt d’ingredients que fan viure una experiència única i irrepetible al voltant d’una cursa esportiva, la Cinc Cims Experience.

 

Els principals arguments de la Cinc Cims Experience són:

 

25 quilòmetres de cursa de muntanya coronant els cinc cims que envolten la vall de Corbera de Llobregat amb un desnivell positiu de 1.300 metres.

 

25 quilòmetres plens de públic entregat en animar, ajudar i acompanyar a tots els corredors i corredores. Una veritable experiència realment diferencial.

 

25 quilòmetres on no es para de pujar i baixar, corrent o caminant, saltant o grimpant. 

La Cinc Cims a les xarxes socials

Vols participar amb nosaltres?

Envia un correu a cursacinccims@gmail.com

 

O be fes servir el formulari de contacte.