13/1/13 - Primera edició de la Cinc Cims

La "Cinc Cims" és una cursa de muntanya que es desenvolupa principalment en el terme municipal de Corbera de Llobregat.

 

El recorregut enllaça els 5 cims que envolten a la localitat, amb una distància total de 26,6 km i un desnivell positiu de 1.325 metres. Els cims que s'assoleixen són La Creu de l'Aragall (545m), Roca Foradada (582m), El Forrellac (628m), Puig d'Agulles (652m) i Puig Montmany (494m).

 

En la seva primera edició, el 13/1/13, van participar 341 corredors. Van arribar 323 corredors, abandonant 18 corredors.  El corredor més jove va ser Víctor Anula de 19 anys i el corredor de més edat va ser Salvi Vidal Prats de 64 anys.

 

El primer a travessar la línia d'arribada va ser Josep Chavarria Balmanya que va concloure el recorregut fen un excel·lent temps, 02:13 h.


La cursa va començar a les 9 del matí, en mig d'una gran expectació i els acompanyants dels corredors i els curiosos van poder gaudir de les actuacions del grup de percussió Mais-Ki-Samba, La Colla de Gegants i Grallers de Corbera, el toc de timbals dels Timbalets de la Penya del Corb i els balls del Corb i el Corbet, balls dels i les alumnes del Gimnàs de la Íngrid Giner i la música de Give me five.


Tanmateix els 113 voluntaris que van participar en la organització de la cursa van tenir un paper crucial per a l’èxit de la mateixa.

La Cinc Cims a les xarxes socials

Vols participar amb nosaltres?

Envia un correu a cursacinccims@gmail.com

 

O be fes servir el formulari de contacte.