CINC CIMS + CIM = CINC CIMS EXPERIENCE^2

La Cinc Cims és més que la cursa de muntanya de Corbera de Llobregat. És una festa de l’esport de muntanya que reuneix cada segon cap de setmana de gener unes 5.000 persones al voltant d’un esdeveniment esportiu entre corredors i corredores, acompanyants, voluntaris i públic general.

 

Tot el poble de Corbera de Llobregat es volca en l’organització d’aquesta cursa fent sortint als carrers i a les muntanyes que envolten el poble. Totes les associacions i entitats locals participen convertint un esdeveniment esportiu en una festa plena d’ingredients culturals com els gegants, castellers, grups musicals i batukaires.

 

Els principals arguments de la Cinc Cims Experience són:

 

25 quilòmetres de cursa de muntanya coronant els cinc cims que envolten la vall de Corbera de Llobregat amb un desnivell positiu de 1.300 metres.

 

25 quilòmetres plens de públic entregat en animar, ajudar i acompanyar a tots els corredors i corredores. Una veritable experiència realment diferencial.

 

25 quilòmetres on no es para de pujar i baixar, corrent o caminant, saltant o grimpant.

 

I en el 2019 venim amb una novetat important, una nova cursa de muntanya més assequible i curta, el CIM. 10 quilòmetres pujant l'últim cim de la Cinc Cims, el Puigmontmany amb 340 metres de desnivell positiu.

 

Així fem més potent la Cinc Cims Experience obrint a més corredors i corredores el viure amb nosaltres un cap de setmana ple d'experiències úniques i irrepetibles.

CC18 - Nova festa de la Cinc Cims a Corbera

Consulta els resultats de la sisena edició aqui.

 

Espectacular cap de setmana a Corbera de Llobregat. Els dies 13 i 14 de gener hem gaudit d'una nova edició de la Cinc Cims, el seu Village, la xerrada del Carlos Chamorro sobre el projecte "Pintando Cimas" i d'una cursa espectacular, rapidísima i plena d'emocions i alegria.

 

La gent d'Egoismo Positivo ens ha acompanyat en aquesta sisena edició donant molta emoció i donant exemple del que l'esport pot fer per a donar un dia especial a persones que ens necesiten a tots i totes.

 

En l'àmbit esportiu, cursa rapidísima amb més de 800 corredors incrits i on 712 corredors han sortit a les 10 del matí preparats per correr sense parar pels 26 quilòmetres de cursa. El guanyador en categoria masculina ha estat novament el Andreu Simon, per tercer any consecutiu, amb un temps de 1 hora i 58 minuts, en segona posició ha entrat a la línia de meta el Zaid Ait Malek i completant el podi masculí el David Frias, tots tres amb uns temps espectaculars. En el quadre femení la cursa l'ha guanyat la Eva Mesado amb un temps de 2 hores i 30 minuts, en segona posició la Irene Torres, corredora local amb molta projecció, i tercera la Veronica Zaragoza.

 

La cursa s'ha dut a terme sense incidències, destacant el paper que han fet els més de 300 voluntaris que han estat tot el cap de setmana preparant que la Cinc Cims soni com un concent de música clàssica. 

 

Gràcies a tots els col.laboradors, patrocinadors i organitzadors per la vostra ajuda i moltes gràcies a totes les persones que us heu acostat a veure l'espectacle de la Cinc Cims en aquest diumenge de gener a Corbera de Llobregat.

 

El 13 de gener de 2019 anoteu a l'agenda que comencem a preparar la setena edició amb moltes novetats!!!!

La Cinc Cims a les xarxes socials

Vols participar amb nosaltres?

Envia un correu a cursacinccims@gmail.com

 

O be fes servir el formulari de contacte.